1754480.jpg

Vähän teen valmisteluja huomista varten,
kun miehen kanssa vietetään hääpäivää ihan kahdestaan.
Jälkiruuaksi teen leivonnaisia, joihin tarvitaan hillotettua täytettä,
joten pihalla vihdoin kasvuun lähteneet raparperit oli hyvä uhrata tähän :)

1 l raparperia hienoksi pilkottuna
2 dl sokeria
0,5dl maizenaa (tai perunajauhoja)
0,5dl Valamon jälkiruokaviiniä

Uuniin 200 astetta ja noin puoli tuntia keskitasolla.

tuon viinin tilalle käy varmaan mikä tahansa makea viini,
mutta tässä jälkiruokaviinissä on sellainen hieno lakan maku ja sopii tähän aivan loistavasti :)

tämä menisi itsessäänkin jälkiruokana kermavaahdon tai jäätelön kanssa tarjoiltuna!

edit.
uusi kokeilu toi mukanaan miedommanmakuisen ja ei niin kirpsakan :)
eli tästä postauksesta löytyy :)